onsdag den 30. november 2011

Kvinderne bestemmer familiens charterferie

En ny spørgeundersøgelse foretaget af Star Tour blandt 1.000 personer viser, det er kvinderne, der undersøger, beslutter og bestiller ferierejsen, når familien Danmark skal på ferie til udlandet. Det skriver rejsernu.dk

81 procent af kvinderne svarer, at det er dem, der står for charterrejsen. Kun 24 procent af kvinderne turde overlade ansvaret for familiens næste ferie til partneren.

”Vi ser det jo hver dag, når kunder kommer ind i vores butikker eller ringer til os – langt de fleste er kvinder. I mange ægteskaber er det sådan, at kvinden bestemmer hvor og hvornår ferien skal foregå, mens betalingen ifølge undersøgelsen er en fælles udskrivning for 75 procent, men mandens ansvar i cirka hver femte familie, fortæller Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour.

Den store lottogevinst
Hvis det bliver en kvinde, der løber med den store lottogevinst denne uge, er der 74 procents chance for, at en pæn del af del spenderes på en drømmerejse, som man altid vil huske. Bliver det en mand, vil kun 60 procent brænde penge af på en rejse for livet, mens flere går efter ny bolig eller aktier og obligationer.

Kilde: rejsernu.dk

Læs også:
Sjovere uden mænd? Nyt rejsebureau kun for kvinder på travelforum.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar