mandag den 24. september 2012

Hver tredje kvinde hader at shoppe tøj til sig selv

En ud af tre kvinder hader at shoppe tøj til dem selv, viser en ny britisk undersøgelse. I alt 2.000 kvinder har deltaget i afstemningen, der er sat i værk af den britiske online tøjforretning Marisota

De flestes begrundelse for deres shoppehad er, at de ikke kan finde noget, de har lyst til at købe. Og lige derefter kommer ubehaget ved at skulle prøve tøjet på i butikken.

15 procent er sågar endt i tårer på en shoppetur, primært fordi de synes, de er for tykke og ikke kan finde noget, der passer. I den anden ende af skalaen er det ikke meget bedre, da 10 procent har grædt, fordi de synes, de er for tynde.

Ifølge Coleen Nolan, der er brand ambassador hos Marisota er det ikke altid nemt at finde tøj, der passer, hvis man som kvinde ikke har standardmål:

"Selv kvinder med en perfekt figur har befundet sig i situationer, hvor alt det tøj, de har prøvet, ser forfærdeligt ud. "

Coleen Nolan vurderer, at tøjshopping online kan minimere mange af de trængsler, som mange kvinder oplever i butikkerne.
Kilde: bt.dk

LÆS OGSÅ: Prøverumsfobi får hver anden kvinde til at hade shopping og Is retail therapy a myth? på dailymail.co.uk

1 kommentar:

  1. Og jeg troede kun, det var mig der havde det sådan ��

    SvarSlet